Disclaimer

Regionaal Oncologienetwerk West besteedt de grootst mogelijke zorg aan de samenstelling en inhoud op deze website. Het kan echter voorkomen dat de gepubliceerde informatie onvolledig, verouderd of om andere redenen niet langer correct is. Aan de inhoud van de website van Regionaal Oncologienetwerk West kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Regionaal Oncologienetwerk West aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van onze website. Datzelfde geldt voor materialen of documenten die via deze site gedownload zijn.

De websites waar Regionaal Oncologienetwerk West naar verwijst, controleren wij regelmatig op betrouwbaarheid. Regionaal Oncologienetwerk West kan echter nooit verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud, privacybescherming of diensten die worden aangeboden op websites van derden.

De auteursrechten van de inhoud van deze site behoren toe aan het programma Regionaal Oncologienetwerk West, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld. Op het logo en de naam Regionaal Oncologienetwerk West rust auteursrecht. Tevens is het logo geregistreerd. Het logo mag alleen worden gebruikt na voorafgaande schriftelijke toestemming. De inhoud van de website mag niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden. In andere gevallen mag de informatie op de website worden gebruikt met bronvermelding en een link naar de betreffende pagina.